Senior projektledare – för EPC & EPCM projekt

Ingenio Consulting Group består av flera specialiserade konsultföretag som hjälper industri- och tjänsteföretag att bli bättre, mer effektiva och mer lönsamma. Vi bidrar till ökad lönsamhet genom våra tjänster inom performance management, project management, IT och engineering.  Våra medarbetare arbetar med att tillföra kapacitet, expertis, kunskaper och erfarenhet för att hjälpa våra uppdragsgivare att uppnå förbättringar och mål inom deras verksamhet.
Nu söker vi ytterligare en erfaren projektledare för konsultuppdrag hos vår kund!
Uppdragsort: Stor-Göteborg
Start: Inom 2-3 mån

UppdragetDu kommer att ansvara för industriell anläggnings- och nybyggnationsprojekt inom processindustri.I din roll som projektledare kommer du att:

  • driva och leda multidisciplina projekt enligt uppsatt tidsplan och budget med självständigt arbete
  • coacha och utveckla din projektorganisation för att nå projektmålen
  • kommunicera med stakeholders hos beställaren
  • rapportera progress och avvikelser både internt och mot beställare
  • bevaka tjänsteleverans av underentreprenörer i relation till respektive kontrakt
  • säkerställa en trygg arbetsmiljö med HSE i fokus
  • vara teknisk support till projektorganisationen i olika delar
  • driva projektens förbättringsarbete
  • ingå i en projektavdelning där du med din erfarenhet delar med dig och utgör ett stöd till mer oerfarna kollegorna
  • hantera stora komplexa industriutvecklingsprojekt

Din profil 
Vi söker dig med engagemang och förmåga att leda.Du brinner för att driva komplexa projekt innefattande många discipliner/teknikområden.Du är utbildad civilingenjör eller högskoleingenjör och har hunnit arbeta minst 10 år i rollen som projektledare. För att lyckas i rollen på ett bra sätt önskar vi att du har ett gediget teknikintresse och en utpräglat god kommunikativ förmåga. Du har erfarenhet och relevanta referenser från installationsprojekt som omfattar samarbete med entreprenörer, installation, drifttagande, testning och validering samt projektöverlämning av utrustningar. Naturligtvis är du van att kommunicera på engelska och svenska, i både tal och skrift.Erfarenhet av processindustri samt PM-certifikat är meriterande.

Ingenio erbjuder dig
Ingenio ger en mycket god möjlighet till fortsatt professionell och personlig utveckling då vi och våra systerbolag tillsammans täcker flera kompetensområden, alla med affärsidén att hjälpa våra kunder att bli ännu bättre. Våra målgrupper är producerande och produktutvecklande bolag samt projektdrivna organisationer. Som kollega inom Ingenio Project Management-teamet får du ett inspirerande sammanhang med många mycket duktiga kollegor och spännande uppdrag. Du erbjuds anställning hos oss eller agerar som underkonsult.

Det aktuella uppdraget beräknas pågå minst 2 år och erbjuder en internationell miljö med nyinvesterings- och förbättringsprojekt hos en offensiv och branschledande industri i närområdet.
Du kommer att samverka med Ingenio-kollegor på plats hos kunden.

Ansökan och kontakt  
Intervjuer sker löpande, så skicka in ditt CV och ansökan så snart som möjligt till;
klas.lindvall@ingenio.seFör frågor eller mer information om tjänsten, kontakta Klas Lindvall,  +46 703 774611 eller Niclas Sjöberg +46 735 18 05 31 .

Mer information om oss finner du på vår hemsida www.ingenio.se

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.